top of page

Academy

Je kampt al een tijdje met 'extra kilo's', hebt te weinig energie om van de bank af te komen en je sportkleding aan te trekken, je slaapt slecht, hebt last van snaaigedrag en voelt je onrustig...

Werk aan de winkel - oftewel jezelf- dus!

Dan ben je hier in de  Academy op de juiste plek!

Dat wat je in je mond stopt is nummer één als je gedag wil zeggen tegen energiedips en snaaigedrag, wél de energie hebben om te gaan sporten, een stralende huid, beter slapen en heldere gedachten.

Maar..

Dat is natuurlijk niet het enige want:

Want als jij teveel stress hebt en juist daarom steeds voor die snelle hap kiest, niet goed slaapt en daardoor de keukenkastjes induikt omdat je gewoon te weinig energie hebt om de dag door te komen, niet goed in je vel zit en daardoor last hebt van eetbuien, is het natuurlijk óók ontzettend belangrijk om inzicht te krijgen in waar je nu staat als we het hebben over je slaappatroon, je stress niveau en je algehele geluksniveau.

Het heeft een boomerang effect, maak je de juiste keuzes op het gebied van voeding? Dan zal je meer energie hebben om te sporten en slaap je beter. Je hoeft alleen maar één eerste stap te zetten, de rest volgt als vanzelf.

Ik help je daar graag bij!

Naast workshops (voor kinderen) kun je ook trainingen volgen óf een online consult* boeken.

Waar begin jij?

Maak hieronder je keuze.

1 op 1 met mij aan de slag? Dat kan! Laat even een berichtje achter, dan neem ik contact met je op!

bottom of page