top of page

Wat fijn dat jij en je zoon/dochter aan de slag gaan met de gratis training 'Ontdek de kracht van ademhaling'!

Je ontvangt binnen enkele minuten een mail van mij met daarin de link!

Maar voordat je gaat wil ik nog een waardevolle tip met je delen waarmee je ervoor zorgt dat je binnen een week een kind in huis hebt dat méér ontspannen is, beter slaapt, meer focus en minder gedachten heeft zonder dat je daar heel veel inspanning voor moet leveren. 

Op een leuke en ontspannen wijze een kind dat lekkerder in z'n vel zit!

Bekijk de video hieronder waarin ik vertel hoe je daarvoor zorgt.

VIDEO

In de video vertel ik je over de kracht van ademhaling. Waarom ik vind dat alle kinderen dit zouden moeten leren. Wat het mij heeft opgeleverd en welke reis ik hier zelf in hebt gemaakt. 

Van continue onrust en onzekerheid naar lekker in mijn vel. En oh wat had ik dit graag als kind al willen leren, dat had me heel wat .... gescheeld.

In de training 'Ontdek de kracht van ademhaling' ga je kort met de ...aan de slag met wát de kracht van ademhaling is.  

In deze ga ik er nog niet heel diep op in. Ik leg vooral uit wat het is en waarom het super goed werkt. Mocht je nou denken: ‘Dit klinkt top! Hier wil ik meer van weten’, via deze pagina kun je mijn online training over winstgevende salesfunnels kopen voor maar €25 exclusief BTW.

Dan krijg je 1,5 uur aan video waarin ik stap voor stap alles uitleg. Niet alleen wat je dan in de mails kunt zetten van zo’n funnel om veel klanten aan te trekken zonder dat ze het gevoel krijgen dat ze gepusht worden, maar ook hoe je ‘m technisch gezien maakt.

bottom of page