Beweeg Beter

Johan (mijn partner) geeft al enkele jaren kickbokslessen aan de jeugd bij Bodegraven Boxing Club en met groot succes! Binnen 2 jaar is deze groep uitgegroeid van 12 naar 60 kinderen. Het enthousiasme zit er bij Johan en de kids goed in. Een hele uitdaging om iedere keer weer een afwisselende training neer te zetten maar daar draait Johan zijn bokshandschoen niet voor om. Johan heeft een opleiding als fitness instructeur en vanuit die achtergrond weet hij precies hoe hij dit moet aanpakken.

Ook geeft Johan OUDER & KIND trainingen, die vooral bedoelt zijn om samen op een leuke manier lekker te bewegen en weer eens wat quality time te hebben. Deze les is een mix van conditie - en bokszaktraining en heeft een hoge FUN factor!

 

Hoe vaak doe je écht nog dingen samen? Helaas is het (fysieke) contact met onze kinderen sowieso sterk verminderd door de komst van de smartphone en alle andere beschikbare (online) games.

 

Bovendien is het voor je zoon of dochter ontzettend fijn wanneer hij/zij zich gesteund voelt door papa of mama tijdens het ‘Lekker Puh!!!’ - traject.

Meer informatie over deze methode kun je op deze pagina terug vinden. 

 

Samen is alles leuker!

Doen jullie mee? Wij nodigen jullie graag uit om een proefles bij ons te komen volgen om kennis te maken met deze training met hoge FUN factor.

Meld je aan voor een proefles door op de button te klikken onderaan deze pagina.

 

De OUDER & KIND training van J.T. Trainingen vindt iedere zaterdagochtend plaats van 9.00 tot 10.00 uur bij Bodegraven Boxing Club op de Italiëweg 29A in Bodegraven.

 

De kosten per les bedragen €7,50 per duo, contante betaling voorafgaand aan de les is mogelijk. Tevens is er de mogelijkheid om een strippenkaart voor 10 lessen aan te schaffen de kosten voor de strippenkaart bedragen € 70,-. Deze heeft een geldigheidsduur van 4 maanden.

 

Deze les is uiteraard ook buiten het ‘EET BETER’ traject te volgen!

 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je een email sturen naar: trainingen@watchrisweet.nl.

Christa Takens  *  Kinder-eetcoach  *  Julianastraat 42, 2411 CV Bodegraven

Tel: 06-40759070  *  Christa@watchrisweet.nl  *  Christa@lekkerpuh.net

©2019 door Wat Chris Weet * Gemaakt door Hanja de Boer