Beweeg Beter

Johan (mijn partner) heeft enkele jaren kickbokslessen aan de jeugd gegeven bij de plaatselijke boksclub en met groot succes! Binnen 2 jaar groeide deze groep uit van 12 naar 60 kinderen.

Een hele uitdaging om iedere keer weer een afwisselende training neer te zetten maar daar draait Johan zijn bokshandschoen niet voor om. Johan heeft een opleiding als fitness instructeur en vanuit die achtergrond weet hij precies hoe hij dit moet aanpakken.

Ook de OUDER & KIND trainingen zijn een groot succes! Deze training is vooral bedoelt om samen op een leuke manier lekker te bewegen en weer eens wat quality time te hebben. Deze les is een mix van conditie - en bokszaktraining en heeft een hoge FUN factor! 

Hoe vaak doe je écht nog dingen samen? Helaas is het (fysieke) contact met onze kinderen sowieso sterk verminderd door de komst van de smartphone en alle andere beschikbare (online) games.

 

Bovendien is het voor je zoon of dochter ontzettend fijn wanneer hij/zij zich gesteund voelt door papa of mama tijdens het ‘Lekker Puh!!!’ - traject.

Meer informatie over deze methode kun je op deze pagina terug vinden. 

Samen is alles leuker!

Na 5 jaar als vrijwilliger lesgegeven te hebben wordt het tijd voor een eigen boksclub! Vanaf januari 2020 zal Johan de kickbokslessen voor de jeugd én de ouder & kindtrainingen op onze nieuwe locatie geven, de voormalig Verhoeff Rollmanschool in het centrum van Bodegraven.

Doen jullie mee? Wij nodigen jullie graag uit om een proefles bij ons te komen volgen om kennis te maken met deze training met hoge FUN factor.

Meld je aan voor een proefles door op de button te klikken onderaan deze pagina. Of kom eens kickboks proefles bij ons volgen!

 

De OUDER & KIND training van vindt iedere zaterdag plaats van 9.00 tot 10.00 uur en op woensdag van 18.00 tot 19.00 bij Wat Chris Weet, Julianastraat 42, 2411 CV in Bodegraven. De jeugdtrainingen worden gegeven op dinsdag en vrijdag van 19.00 tot 20.00. Vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht!

 

Deze lessen zijn uiteraard ook buiten het ‘EET BETER’ traject te volgen!

Naast de trainingen die gericht zijn op kinderen en hun ouders bieden wij ook nog padstraining en bokszaktraining aan! Kijk even op deze pagina voor het rooster en de prijzen. Ook kun je je alvast inschrijven op deze pagina!

 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je een email sturen naar: trainingen@watchrisweet.nl.

Christa Takens * Voedingscoach * Julianastraat 42 * 2411 CV Bodegraven

Tel.: 06-40759070 * Christa@watchrisweet.nl 

 ©️2019 Wat Chris Weet * Gemaakt door Hanja de Boer