Kook Beter

De kosten van deze workshop hangen af van de kosten van de gekozen ingrediënten en de tijd die een recept in beslag zal nemen. 

Deze workshop kan ook in groepsverband gevolgd worden op locatie bij Koksvisie in Bodegraven. In deze vorm zullen de ingrediënten, het aantal uren en het aantal personen de prijs bepalen. 

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende aanbieding kun je een email sturen naar: workshops@watchrisweet.nl of neem contact op via het contactformulier door op de button te klikken onderaan de pagina.

Daag jezelf uit in je eigen keuken, het lijkt mij geweldig je hierbij te mogen helpen! 

Loop je al vast zodra je een kookboek open slaat? Struikel je over de ingrediënten? Of heb je het van huis uit gewoon niet mee gekregen?

 

Wanneer je de uitdaging met jezelf aangaat en het ‘Eet Beter’ traject gaat volgen dan help ik je natuurlijk aan allerlei lekkere voedzame recepten die ook nog eens makkelijk te bereiden zijn. 

Gezonde recepten zien er soms ingewikkeld uit. De ellenlange ingrediëntenlijst kan je ook weerhouden om eens iets anders klaar te maken. Ik laat je ervaren dat het echt allemaal niet zo lastig is als het lijkt. Het is een kwestie van de juiste combinaties maken. Je zult zien dat, met een beetje creativiteit, ook jij binnen een handomdraai een lekker gerecht op tafel tovert.

Of je nu vastloopt bij het bereiden van een ontbijt, lunch, diner of alle drie, samen komen we eruit!

 

Deze workshop is zowel individueel te volgen als in groepsverband.

Bij een individuele workshop kom ik bij jou thuis en koken we samen, desgewenst met je zoon of dochter. Vooraf stemmen wij af welke recepten wij gaan maken. Uiteraard hoef je zelf helemaal niets voor te bereiden, de boodschappen en eventuele apparatuur die we nodig hebben breng ik allemaal mee. 

Bovendien ontvang je de recepten die we gemaakt hebben digitaal in de vorm van een E- book. Deze stuur ik je per e-mail toe zodat je de recepten, na ons keukenavontuur, zelf kunt maken. 

Christa Takens * Voedingscoach * Julianastraat 42 * 2411 CV Bodegraven

Tel.: 06-40759070 * Christa@watchrisweet.nl 

 ©️2019 Wat Chris Weet * Gemaakt door Hanja de Boer