top of page
Post_insta.png

Over mij

Wat ik nu weet

Wat ik nu weet, had ik heel graag als kind willen weten. Want als kind zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was echt een zogezegde bangeschijterd. Dát wat ik wilde doen of zeggen, durfde ik niet. Ik durfde eigenlijk gewoon héél véél niet.

 

Ook voelde ik zó ongelooflijk veel. Maar wat moest ik met al die gevoelens? Ik had geen idee! Ik had het simpelweg niet geleerd.

 

Rauwe rouw


Op mijn 25ste kreeg ik te maken met een groot verlies. Mijn oudste broer stapte uit het leven. Ik belandde in een diepe put van rauwe rouw. Het voelde alsof ik niks meer onder controle had. En daar, op de bodem van die put, stelde ik mijzelf de vraag: wat heb ik dan wél onder controle? Waar heb ik wél invloed op? Vanaf dat moment ben ik, stapje voor stapje, beter voor mezelf gaan zorgen. Want ik wist één ding: goed voor mezelf zorgen en mijn emoties kunnen reguleren kan van levensbelang zijn. 

 

Mijn ontdekkingsreis bracht mij op het pad van voeding, sport, yoga, meditatie en plant-medicijnen. Beetje bij beetje leerde ik hoe ik weer lekker in mijn vel kan zitten. Ook als het even tegenzit, want het leven gaat nou eenmaal niet altijd over rozen.

 

Wat ik nu doe

Wat ik nu doe, is kinderen weer in contact brengen met hun gevoel. Ik leer ze keuzes te maken vanuit hun gevoel om zo dichtbij zichzelf te blijven.

 

Zodat ze opgroeien als mensen die weten dat ze er helemaal mogen zijn, precies zoals ze zijn. Die durven te huilen, genieten en liefhebben. Die weten dat hulp vragen geen zwakte is. Die voluit durven te leven, zonder angst, zonder masker en zonder handrem.

Die veerkrachtig in het leven komen te staan. Omdat ze kunnen vertrouwen op hun eigen kracht, ook als het leven soms overweldigend aanvoelt.

 

Lekker in je vel-programma

In mijn Lekker in je vel-programma werken we o.a. met de thema's : De kracht van het hart, de kracht van gedachten en de kracht van ademhaling. De kids ervaren deze geweldige tools terwijl ze bezig zijn: we gebruiken kickboksen en yoga; een gouden combinatie, als je het mij vraagt. 

Bewegend coachen, leren door te doen, te ervaren en dus te voelen, is mijn manier van coachen. Ontdek hier de coachtrajecten.

 

Wat ik nu doe geeft mij voor 1000 procent een kloppend gevoel, ik zou simpelweg niets anders kúnnen doen. Noem het mijn hartpad, zielsmissie, wat je wilt. Dit klinkt misschien zweverig en vaag, maar ik voel dat ik op mijn plek zit en dat voelt zó fijn.

 

Ik zie het als mijn missie om evenwichtig en veerkrachtige (jong)volwassene de wereld in te sturen. Dat begint bij de juiste tools in handen geven als kind. Dat wat ik nodig had als kind is wat ik nu door te geven heb. Dat is, wat ik nu weet!

 

Liefs, 

Christa.
 

 

Wat anderen zeggen:

Nathalie Boere:

"De reden dat ik Dulles heb opgegeven voor het Lekker in je vel coachprogramma is omdat ik het belangrijk vindt dat hij meer zelfvertrouwen heeft en een beter idee heeft van wie hij is, zo vlak voordat hij naar de middelbare school gaat.

 

Hij is door het programma zelfstandiger geworden, durft meer en vaker iets alleen te doen, hij durft nu bijvoorbeeld alleen thuis te blijven. Hij is bewust bezig met wie hij is en wat hij voelt.

 

Ik zou dit programma zeker aanraden aan andere en ik beoordeel het programma met een 10!

Verder wil ik jullie bedanken voor de liefde, energie, blijheid en het enthousiasme dat wij hebben ervaren. Jullie mogen trots zijn op wat jullie doen, jullie zijn een speciaal setje en werken vanuit liefde, dat is ook echt wat je voelt als je bij jullie in de buurt bent. Ga vooral zo door en laat meer kinderen stralen."

bottom of page