top of page

Lekker in je vel met kickbokslessen
voor kinderen!

Wij geloven dat je met kickboksen niet alleen fysieke kracht opbouwt, maar ook het voelen van zelfvertrouwen en meer mentale veerkracht stimuleert. Ontdek de kracht van plezier en beweging voor kinderen vanaf 6 jaar - de sleutel tot lekker in je vel zitten!

Waarom kiezen voor onze kickbokslessen?

Uniek en persoonlijk

Bij Wat Chris Weet geloven we in de kracht van individualiteit. Daarom werken we met kleine groepen, zodat elk kind de aandacht krijgt die het verdient. Onze lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, we zorgen ervoor dat ze zich comfortabel en veilig voelen terwijl ze hun eigen kunnen en kracht ontdekken.

Lekker in je vel

We willen niet alleen dat kinderen fysiek gezond zijn, maar ook dat ze zich mentaal sterk voelen. Door middel van plezierige oefeningen en positieve begeleiding ontwikkelen ze niet alleen fysieke kracht, maar ook zelfvertrouwen en discipline.

JMM_20220927_0903-2.jpg

Dit vinden anderen van onze lessen:

Vader van Milan:

"Onze zoon gaat iedere week graag naar de kickboksles! Hij wordt iedere keer wat zelfverzekerder. De begeleiding is super goed!"

Moeder van Robbin:

"Robbin gaat graag naar de lessen. Hij vind het gezellig en Johan is duidelijk in zijn uitleg en instructies. Robbin leert er om door te zetten en zichzelf te kunnen verdedigen. Hij is op kickboksen gegaan omdat ik denk dat hij hier weerbaarder van wordt en dat vind ik als moeder erg belangrijk."

Moeder van Leroy:

"Onze zoon van 9 volgt al jaren met veel plezier de kickbokslessen. Bij Wat Chris Weet hangt een hele positieve sfeer, super fijn!"

Moeder van Jack:

"Leuke kleinschalige sportschool.

 

Lekker trainen op je eigen niveau. Door de kleinschalige groep is er een fijne interactie tussen de instructeur en de kinderen. Mijn zoon gaat iedere week met veel plezier naar de training."

Wat kun je verwachten?

  • Leuke en leerzame lessen: De lessen bestaan uit een combinatie van techniek & plezier, zodat de kinderen genieten van elke les terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

  • Kleine groepen: Maximaal 12 kinderen per les, zodat elke leerling de aandacht krijgt die ze nodig hebben.

Wanneer, hoe laat en wat zijn de kosten?

De lessen zijn op maandag en donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

1 keer per week trainen kost € 33,- per maand.

2 keer per week trainen kost € 55,- per maand.

Meld jouw kind aan voor een proefles!

Is jouw kind klaar om de wereld van kickboksen te ontdekken? Meld hem/haar vandaag nog aan voor een GRATIS proefles.

Neem contact met ons op via Christa@watchrisweet.nl of laat je gegevens achter via het contactformulier hieronder en wij nemen contact met je op voor het inplannen van een proefles.

Ik wil mijn zoon/dochter aanmelden voor een proefles!

Dank je wel voor je aanmelding!

Wij nemen contact met je op om een proefles in te plannen.

Nog enkele plekken beschikbaar!

bottom of page