top of page

Ontdek bokszaktraining op z'n best:

Small group, groot plezier!

Wij geloven dat bokszaktraining meer is dan alleen een workout; het is een reis waarbij elke stoot en trap een stap is naar lekkerder in je vel zitten. Onze small group bokszaklessen combineren het beste van twee werelden: informele gezelligheid en serieuze training.

Waarom zou je kiezen voor onze small group bokszaktrainingen?

Gezelligheid met resultaten

Bij Wat Chris Weet geloven we in de kracht van samen trainen.

Onze small group bokszaklessen bieden een informele en gezellige sfeer. Trainen wordt niet alleen een fysieke inspanning, maar ook een sociaal avontuur. Een lolletje hier, een aanmoediging daar, wij geloven dat het bijdragen aan de vrolijke, positieve sfeer even belangrijk is als het neerzetten van serieuze resultaten.

Persoonlijke aandacht

Met onze kleine groepen stellen we de persoon centraal. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding, zodat je de technieken volledig begrijpt en zo elke training het beste uit jezelf kunt halen.

JMM_20220927_0828.jpg

Dit vinden anderen van onze lessen:

Jennifer:

"Een uur lang knallen en alles geven in een les waar de sfeer heel gezellig en gemoedelijk is. Iedereen traint op zijn eigen tempo. De lessen worden gegeven door verschillende trainers en dat zorgt voor een goede afwisseling. Ik probeer geen les te missen want hier kan ik echt lekker los gaan."

Niels:

"Super gezellige sportschool met een goede sfeer en lekkere pittige trainingen"

Debbie:

"Altijd leuk om bij jullie te sporten! Er hangt een gezellige ongedwongen sfeer, maar ook proberen jullie te motiveren om het beste uit jezelf te halen op je eigen niveau. De lessen zijn lekker afwisselend en daardoor nooit saai. Een lekker muziekje erbij maakt de training compleet. Een leuke mix van man, vrouw, jong en oud."

Chantal en Gert:

"Wij trainen erg graag bij jullie. Er hangt een positieve sfeer, de trainingen zijn divers en uitdagend. We trainen al vanaf het eerste uur bij jullie en altijd met veel plezier."

Wat kun je verwachten?

Ontspannen samenwerking:  je traint in een kleine groep die elkaar stimuleert en motiveert. 

Plezierige en effectieve training: Ervaar een combinatie van lachen, genieten en serieuze training - de perfecte mix voor workouts die zowel effectief als plezierig zijn.

Persoonlijke begeleiding: krijg individuele aandacht van onze instructeurs, waardoor je de technieken op jouw eigen tempo eigen kunt maken en elke training het maximale uit jezelf haalt.

Onze lessen worden gegeven door 4 verschillende trainers, dat maakt dat er veel variatie en afwisseling is binnen de lessen.

Kleine groepen: maximaal 12 deelnemers per les.

Wanneer, hoe laat en wat zijn de kosten?

De lessen zijn op zondag van 10.00 tot 11.00 uur en op donderdagavond van 20.15 tot 21.15 uur.

1 keer per week trainen kost € 33,- per maand.

2 keer per week trainen kost € 55,- per maand.

Meld je aan voor een proefles!

Ben je er klaar voor om de wereld van het bokszaktrainen te ontdekken? Meld je dan vandaag nog aan voor een GRATIS proefles.

Neem contact met ons op via Christa@watchrisweet.nl of laat je gegevens achter via het contactformulier hieronder en wij nemen contact met je op voor het inplannen van een proefles.

Ik doe graag een keer mee met een proefles!

Dank je wel voor je aanmelding!

Wij nemen contact met je op om een proefles in te plannen.

Nog enkele plekken beschikbaar!

bottom of page