top of page
JMM_20200520_2549v.jpg

Voed jezelf. Voel (je) beter

Had ik dit maar eerder geweten, denk ik nu vaak. Wat je lichaam allemaal voor je kan doen als jij het beter voedt. Als je beter voor jezelf zorgt en een paar simpele, andere keuzes maakt. Als je jouw eigen behoeftes kent en jezelf geeft wat je nodig hebt...

Door jezelf beter te voeden, zul je je steeds beter gaan voelen. En hoe beter jij je voelt, hoe beter jij weer kunt voelen. Kunt benoemen wat jij nodig hebt, om jezelf dat vervolgens ook te geven. Zo kom je steeds dichterbij jezelf, en ontdek je meer en meer wat echt bij je past en welke keuzes echt goed voor jou zijn.

Dat gun ik jou. Voeding is daarbij een mooie ingang. Een voor iedereen toegankelijk startpunt, omdat je hier gemakkelijk dagelijkse keuzes in kan maken. 

Maar hoe doe je dat? Jezelf (en je gezin) op een betere manier voeden? Laat mij je helpen!

Achter de schermen ben ik momenteel bezig om een offline/online coachingstraject hiervoor te ontwikkelen.

_MG_7309_edited.jpg
_MG_7749v.jpg

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Ben jij geïnteresseerd in het eventueel volgen van een coachingstraject? Laat dan hieronder vrijblijvend je gegevens achter, dan houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Voor optimalisatie van het traject zou ik je willen vragen om in te vullen waar jij tegenaan loopt als het om gezonde keuzes gaat. Zou je dat kort kunnen omschrijven? 

Houd mij op de hoogte
Selecteer een optie

Bedankt voor je belangstelling!

bottom of page