Voed jezelf met...

de áller lekkerste granola! 

Met maar 5% toegevoegde suikers......

Wat is granola?

Die vraag krijgen we zo vaak! Voor ons is het gesneden koek om de dag te starten met een voedzaam kommetje granola. Maar blijkbaar zijn er toch nog veel mensen die niet precies weten wat het is. Komt ie;

 

Granola is een mengsel van onder andere granen, zaden, pitten, gedroogd fruit, noten, olie en andere smaakmakers.

Het wordt in dezelfde ontbijtfamilie geplaatst als muesli en cruesli. Die laatste is vaak nogal smaakloos en cruesli bestaat vooral uit suiker en een minimale hoeveelheid aan voedingsstoffen. Granola kun je tegenwoordig ook in de supermarkt kopen, maar helaas bestaan deze granola’s vaak voor wel 20% uit toegevoegde suikers. 

 

Dat kan gezonder dachten wij!

Onze granola’s zijn een ideale combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten, lekker veel vezels en veel verschillende vitamines en mineralen. En, last but not least, wij voegen maar 5% suikers toe in de vorm van appelstroop (deze granola’s zijn dus helemaal VEGAN) en soms een beetje honing.

Daarnaast worden onze granola’s ambachtelijk en met veel plezier gebakken én dat proef je!

Het hoofdbestanddeel van onze granola’s is havermout, een van de gezondste granen die er is. Daarnaast voegen we altijd vetten toe in de vorm van kokosolie en noten en soms voegen we ook nog pitten en zaden toe, afhankelijk van welke smaak je kiest. 

 

 

Want verschillende smaken, ja die hebben we! 

 

Van chocolade koekjes’ tot ‘popcorn & chocolade’ . Die laatste hebben we speciaal samengesteld voor kinderen. Onder het ‘kopje’ voor de kids vind je nog meer smaakjes voor kinderen.

 

 

Hoe eet je dat dan?

Is ook een vraag die wij met regelmaat mogen beantwoorden.

Vaak wordt het gegeten met wat yoghurt of kwark in combinatie met een stuk fruit. Maar een smoothiebowl aftoppen met dit heerlijke goedje is ook slim! Onze kinderen eten het zelfs gewoon ‘zo uit het vuistje’ en tegenwoordig gaat het ook, ter vervanging van die boterham met vlokken, mee naar school.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos, we hebben 11 verschillende mogelijkheden voor je gebundeld in een GRATIS te downloaden E-book. Die kun je downloaden via onderstaand formulier. 

 

Heb je nog vragen aan ons? Laat het gerust weten, we beantwoorden deze met veel plezier!

 

Voed jezelf!

 

​Liefs, Christa

Ja, ik ontvang graag het E- book 'Voed jezelf met granola'

FAQ

    Christa Takens * Natuurvoedingskundige * Julianastraat 42 * 2411 CV Bodegraven

Tel.: 06-40759070 * Christa@watchrisweet.nl 

 ©️2019 Wat Chris Weet * Gemaakt door Hanja de Boer