top of page

UNIEKE KANS
     - PILOT-

 Lekker in je vel coach programma 

 Eindelijk weer energie voor tien en vol trots in de spiegel kijken

Ben jij die onverklaarbare energiedipsontevreden blik in de spiegel en de hoeveelheid stress die daarmee gepaard gaat zat? 

 

Wil je voor eens en altijd lekker in je vel zitten?

 

Ik geloof dat je pas echt lekker in je vel zit wanneer je van gezond eten en bewegen een feestje maakt, goed slaapt, minder stress hebt en zelfverzekerd in de spiegel kan kijken.

Dit kunnen we bereiken als we samen 8 weken aan de slag gaan. Klinkt dat je als muziek in de oren?

JMM_20210409_1166v.jpg

Je bent moe, futloos en hebt geen energie om van de bank af te komen om te gaan sporten. Sporten doe je trouwens enkel en alleen omdat dat ‘moet’ je vindt er weinig aan, maar je gelooft dat dit de enige manier is om van die extra kilo’s af te komen.

 

Wanneer je in de spiegel kijkt zie je iemand die niet tevreden is met zichzelf en continue teveel van zichzelf vraagt. Je hebt geen idee waar je moet beginnen om hier iets aan te doen.

 

Je volgt dieet na dieet maar zonder blijvend resultaat. Je blijft na het volgen van een dieet steeds terugvallen in oude ongezonde eetgewoonten.

Iedere zomer is het dan ook weer een drama wanneer je die bikini in ‘moet’. Je kan geen kcal meer zien, daar ben je echt meer dan klaar mee!

 

Je weet dat je andere keuzes zal moeten gaan maken. Als je op deze manier doorgaat zal er namelijk niets veranderen. 

 

En je weet óók dat jij de enige bent die de keuze kan maken om de eerste stap te zetten. Niemand anders kan dat voor jou doen.

 

Je voelt dat je meer dan klaar bent om aan de slag te gaan met het realiseren van jouw droom. Vol trots in de spiegel kijken naar iemand die lekker in haar vel zit.

 

Gelukkig is de oplossing dichtbij!

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Dit is het resultaat wanneer wij samen aan de slag gaan

Je hebt energie voor 10 en rust in je hoofd

Je bent trots en tevreden over jezelf wanneer je in de spiegel kijkt

Je slaapt beter en wordt uitgerust wakker

Je ervaart minder stress en meer plezier

Je hebt geen last meer van eetbuien of snaaigedrag

Je kiest voor gezond eten maar gunt jezelf ook om te genieten van iets lekkers

Wil jij samen met mij aan de slag?

Dit is hoe we het gaan doen

We gaan 8 weken intensief samen aan de slag.

Tijdens de kick-off sessie van 60 minuten stellen we samen jouw doelen vast en maken we een plan om dit te bereiken.

Daarna hebben we elke 2 weken een online coachingsessie van 60 minuten om ervoor te zorgen dat je deze doelen ook haalt.

Loop je tussendoor vast of kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Dan stuur je een (spraak)berichtje via WhatsApp of je stuurt me een mailtje.

Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord.

Naast de 1-op-1 coaching staan er ook 10 uitgebreide modules voor je klaar in de Academy. Je pikt daaruit wat je nodig hebt, het is namelijk echt een aanvulling op de coaching.

In de Academy vind je alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jij straks energie voor 10 hebt, beter slaapt en tevreden in de spiegel kijkt! 

Je houdt altijd toegang tot de Academy zodat je altijd kan terugvallen op de lessen en de opdrachten.

Praktische informatie

  • Twijfel je of dit het juiste traject is voor jou? Dan kunnen we een telefoongesprek inplannen van ongeveer 20/30 minuten op een moment dat het jou uitkomt. Dat plan je gemakkelijk hier in.

  • De coachingsessies vinden plaats via een online video call (via Zoom). 

  • Onze coachingsessies plan je gemakkelijk online in op het moment dat het jou het beste uitkomt. 

  • Omdat dit een pilot is, is de investering in jezelf nu geen € 497,- maar slechts € 297,-. Je rekent af met iDEAL en ontvangt de factuur in je mail.
Ik heb slechts 3 plekken beschikbaar voor deze pilot. 
 
Het is ook mogelijk om in 2 termijnen van € 148,50 te betalen. 

Nog even voorstellen

Ik ben Christa, getrouwd met Johan en moeder van Yorn (15) en Iyan (12).

 

Jaren geleden bestonden mijn dagen uit rennen en vliegen en vroeg ik continue veel teveel van mijzelf. Ik werd geleefd door werk, kinderen en nogal veel drama.

 

Dit kostte me bakken met energie die ik toch al niet had, waardoor ik precies 0 energie over had om goed voor mezelf te zorgen.

Totdat ik besloot dat ik daar klaar mee was..

Mijn eerste stap was de juiste voeding in mijn mond stoppen, mijn lichaam in beweging brengen en ook de tijd nemen voor ontspanning. Dit zorgde voor een enorme zelfontwikkeling waardoor ik lekker in mijn vel kwam te zitten en nog steeds zit.

Dit heb ik allemaal zelf moeten ontdekken, dit was me natuurlijk veel eerder gelukt als ik me had laten helpen, want hoe fijn is het als iemand met je meekijkt en helpt om lekker in je vel te zitten op een manier die past bij jouw leven.

Het is mijn missie om die persoon voor jou te zijn.

Dat doe ik door vrouwen zoals jij te helpen met een op maat gemaakt plan waarin voeding, beweging en ontspanning samen komen, dit plan zorgt ervoor dat jij lekker in je vel zit en je krijgt de tools in handen om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft.

Gaan wij samen aan de slag?

 

Lees hier mijn hele verhaal.

JMM_20210409_1165v.jpg

Zie de wereld als lopend buffet en schep op wat energie geeft!

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het traject?

We gaan 8 weken samen aan de slag, deze gaan in vanaf de eerste kick-off sessie. Na ontvangst van jouw (eerste termijn)betaling krijg je direct toegang tot de Academy.

​Voor wie is dit traject geschikt?

Dit lekker in je vel traject is geschikt voor vrouwen die het maar niet voor elkaar krijgen om langdurige verandering te realiseren op het gebied van voeding en daarnaast teveel stress ervaren, te streng voor zichzelf zijn en moeite hebben om te kunnen voelen wat ze nodig hebben.

Voor wie is dit traject NIET geschikt?

Dit traject is niet geschikt voor vrouwen die kcal willen tellen, voedingsschema's willen volgen en van mij willen horen wat ze allemaal WEL of NIET mogen. Ik ga je namelijk helpen zodat je zelf leert om de juiste keuzes te maken.

 

Wat gebeurt er als ik tijdens dit traject op vakantie ga?

Dan gaan we er allereerst voor zorgen dat je ook tijdens je vakantie lekker in je vel zit. Verder is er niets aan de hand. We zetten het traject even stil en verlengen de 8 weken met de periode dat jij vrij bent geweest.

Dit geldt overigens niet alleen voor jou, maar ook voor mij aangezien ik ook geniet van een vakantie. 

Is dit traject op ‘afvallen’ gericht?

​Nee zeker niet, dit traject is gericht op het maken van de juiste keuzes als we het hebben over gezond eten. Waar afvallen een logisch gevolg van zou kunnen zijn, dat dan weer wel.

Bij mij zit het op het gebied van voeding wel goed, maar ik merk toch dat ik niet lekker in mijn vel zit. Is dit traject dan geschikt voor mij?

Jazeker! Dan is dit traject ook voor jou. We gaan namelijk samen op zoek naar de oorzaak hoe het komt dat jij nu niet lekker in je vel zit. Voeding is heel belangrijk, maar er kunnen tal van andere redenen zijn die verklaren waarom jij je nu niet goed voelt.

Wat kan ik verwachten van onze coachingsessies?

Tijdens onze tweewekelijkse online coachingsessie van 60 minuten (via Zoom) gaan we echt de diepte in. We kijken wat er op dat moment speelt en wat de meeste prioriteit heeft. 

Hoe lang houd ik toegang tot de Academy?

Je houdt altijd toegang tot de academy, je kunt dus altijd modules opnieuw doen of nog eens doornemen. De academy is er juist ook voor jou als je ná het traject ergens tegenaan loopt of even kwijt bent hoe je bepaalde (juiste) keuzes voor jezelf moet maken.

Want in de academy vind je alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit.

bottom of page