top of page

Alles staat met elkaar in verbinding

Als je mij al wat langer volgt weet je dat ik als kinder-eetcoach gewerkt heb. Ik begeleide kinderen met overgewicht naar een 'gezond gewicht'.

Voordat ik de overstap maakte naar kinderen heb ik volwassenen begeleid. Ik begeleidde ze naar een gezondere leefstijl, ik had ook veel cliënten met allerlei vage klachten. En heel vaak gebruikte ik de EMB bloedtest, een snelle en fijne manier om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Heel vaak was de uitslag van de test een tekort aan bepaalde vitamines in combinatie met een te hoog stressniveau bijvoorbeeld. Of een intolerantie voor gluten of koemelk met als gevolg een verstoring in de darmen kwam ook vaak voor. Alles staat met elkaar in verbinding Klachten zijn altijd een signaal van het lichaam, het zegt eigenlijk ‘het gaat niet goed’ er moet iets veranderen. En dat kan dan van alles zijn. Meer vitamines, bepaalde voedingsmiddelen vermijden, ontspanning opzoeken. Gezondheid, je fit en energiek voelen is meer dan alleen maar gezond eten. Ik bekijk het altijd vanuit een holistisch perspectief. Alles staat met elkaar in verbinding. Om een voorbeeld te noemen: stress is van invloed op je darmen, in je darmen worden alle voedingsstoffen opgenomen, dus wanneer je veel stress ervaart heeft dat indirect gevolgen voor de opname van vitamines en mineralen. Zo kunnen er dan allerlei vage klachten ontstaan in je hele lichaam. Een juiste balans tussen gezonde voeding, beweging en ontspanning dát is de basis voor een gezond leven. LEEF! Van top tot teen Samen met mijn partner Johan heb ik het platform LEEF! Van top tot teen opgericht. Met LEEF! willen wij je inspireren om goed voor jezelf te zorgen d.m.v. gezonde voeding, beweging en ontspanning. Met zelfontwikkeling als logisch gevolg. Dat wat ons zoveel gebracht heeft willen wij graag overbrengen op anderen! Wij bieden diverse bewegingsvormen aan voor een fijne prijs. Zo kun je al komen sporten vanaf € 18,95 per maand. Denk dan bijvoorbeeld aan: bokszaktraining, padstraining en ouder & kindtraining. Maar bijvoorbeeld ook yoga en iedere maand is er een klankschaalconcert. Mijn ‘Voed jezelf webshop' is een mooi onderdeel van het geheel. Wil je meer informatie over LEEF? Kijk dan even op onze website.


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page