top of page

6-12-2022 Een bijzondere dag

Lieve lezer, Vandaag is het een bijzondere dag! En wel om twee redenen :)✌️ Mijn oudste broer is jarig (ja degene die overleden is ja) hij zou 50 jaar geworden zijn. Abraham 🤪 OMG ;)

Waarom deel ik dit in deze blog... dat heeft met reden nummer 2 te maken. Reden nummer 2 is namelijk…tromgeroffel…. Alle informatie over het Lekker in je vel coachprogramma voor kinderen staat online!🌈 Wat heeft jouw broer hier mee te maken, ik hoor het je denken..😜 De korte versie is: Hij is degene die mij tijdens een energetische behandeling via Annemijn van Praktijk Tante Mijn vertelde dat ik tóch echt met kinderen te werken heb, én degene die mij vroeg: "Hoe wil je dat kinderen zich voelen?" Waarop ik antwoorde: "Nou gewoon, dat ze lekker in hun vel zitten". 🌈 De naam was toen geboren ;) Toen ik een aantal weken geleden op een wel héél bijzondere manier ineens met Annemijn aan de telefoon zat, kwam ie weer even door, mijn broer. Helemaal op ‘eigen wijze’ eerst begon ie over Johan (mijn partner).."Jezus Chris kap daar eens ff mee, je bent gvd z’n moeder niet". Ok, geen twijfel mogelijk of het ‘echt’ mijn broer wel was. ;) Haha🤣 Hij gaf me een schop onder m’n reet v.w.b. het programma dat ik al zolang in mijn hoofd heb zitten. "Waar zit jij nou op te wachten dan?". Waarop mijn antwoord was: "Ja, geen idee eigenlijk". Alles is er al.. ik hoef alleen maar te gáán. Dus doe ik dat. Dat dit helemaal de bedoeling is NU, is ook zó duidelijk. Hoe ik dat weet? Heb je even? Binnenkort zal ik daar eens meer over vertellen, wellicht in een post op Instagram via mail of gewoon weer een blog op mijn website. Even kort wat info over het coachprogramma: Het programma is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. 6 plekken, 6 weken, 12 (groeps)coachsessies En dan is het vandaag ook nog 6-12 :). t/m maandag 12 december betaal je voor deze pilot € 222,-. Na 12 december gaat de prijs omhoog naar € 333,-. Na dit coachprogramma heeft jouw kind geleerd:

  • Wat de kracht van ademhaling is

  • Zelfvertrouwen op te bouwen

  • Wat de kracht van je gedachten is

  • Om te gaan met emoties

  • Om eigen grenzen aan te geven én die van de ander te respecteren

  • Wat de kracht van het hart is

Er zijn nog 5 plekken✌️ Meer informatie vind je door op onderstaande knop te klikken.


24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page